2018. július 18., szerda

The sunshine blogger awards

#minimalism

Először is szeretném megköszönni Liának, a Kacatos doboz tulajdonosának, hogy kihívott a nyári kérdésözönre. Vártam már egy jelölést, majdnem annyira, mint hogy Lia kitöltse az Alternatív érettségit. :D



1. A nyugis, pihenős vagy inkább az aktív, mászkálós, valamitcsinálós nyaralást szereted?

Attól függ, hova megyünk. Ha most visszamehetnék Spanyolországba, a Costa Bravara, ahol gimiben voltunk, valószínűleg nyugira, pihenésre vágynék (és nem faházban aludnánk, ahol éjszaka is 600 fok van). Viszont általában az aktív, mászkálós, valamitcsinálós nyaralást szeretem, várost nézni, vásárolgatni, strandolni, enni-inni, és bármi mozgalmasat csinálni, ami túltesz a telefon nyomkodásán.

2. Forró naci, vagy miniszoknya? (Lányoknak hordani, fiúknak nézni.)

Ugyan, kérlek! Egyberuha, vagy leggings. :D Valamikor muszáj volt már kiadni magamból, hogy imádom a leggingset lányokon. Igen, az összes divatblogon/magazinban elolvashatjuk, hogy ez nem nadrág, ne hordd utcára, blablabla, de tudjátok, hogy férfiként én egy kicsit másképp olvasom ezeket a magazinokat. Hétköznapra, utcára a forró nacit és az igazán mini szoknyát közönségesnek tartom, de ha mindenképp választani kell közülük, akkor a szoknya, az nőiesebb. Én továbbra is úgy gondolom, hogy sokkal szexibb egy cicanadrág, ami kevesebbet villant, de annál többet mutat. Ha meg a spanyol faházakban tapasztalható 600 fok van kint, akkor jöhetnek az egyberuhák. *.*

3. Mi a kedvenc nyári étked?

Fagyi, jégkása, gyümölcsleves, shake, és minden, ami hideg. Régen az auchanos tölcséres fagyira voltam ráfüggve, ezen a nyáron inkább a jégkásákért vagyok oda. És meglepően sok halat eszem.

4. Van-e olyan zene, film, ami nélkül nem teljes a nyarad? Ha igen, mi az?

Rengeteg nyári slágerre szoktam nosztalgiázni, de hogy ne lenne nélkülük teljes az idei nyár, az túlzás. Ennyire nem vagyok zene- vagy filmfüggő, inkább az emberek számítanak, akikkel eltöltöm az időt, és a velük szerzett élmények.

5. Meséld el egy nyári élményedet!

2014 tavaszán megismertem egy lányt, akivel néhány hét online beszélgetés után találkoztam, és első látásra összejöttünk. Távkapcsolatnak indult, hétvégenként találkoztunk egy-egy napra, de ezalatt a néhány alkalom alatt nagyon mélyen egymásba bolondultunk. Nyár elején, éppen pünkösdhétfőn mindketten a Vibert nyomkodtuk, és estefelé arra jutottunk, hogy hiába előző nap köszöntünk el egymástól, nem bírjuk tovább. Felöltöztünk, összekészülődtünk, felszálltunk a vonatra mindketten, és megbeszéltük, hogy Tatabányán találkozunk. Egyikünk sem ismerte a várost, de az volt köztünk nagyjából félúton. Nagyon boldogok voltunk, amikor megláttuk a másikat, percekig nem is mozdultunk egymás nyakából. Az éjszakát kint töltöttük egy padon ülve, esélyünk nem lett volna bármit is csinálni, hiszen minden zárva volt, de ez minket egyáltalán nem érdekelt. Csak egymással foglalkoztunk, és örültünk, hogy végre testközelből is érezhetjük a másikat, nem csak a képernyőn keresztül, egyikünk sem vágyott különösebb programra, ez éppen elég nagy élmény volt. Ahogy világosodni kezdett, visszamentünk a vasútállomáshoz, és mindketten hazamentünk az első vonattal, aztán végigaludtuk a másnapot - akkor még külön. :)



Terveim az idei nyárra:

Szeretnék munkahelyet váltani, elhelyezkedni újságíróként, és szívesen belekezdenék már végre a nyelvtanulásba.

Ami a nyaralást illeti, nagyon remélem, hogy a mostani lesz az utolsó nyugis hétvégém. Ha minden jól megy, a következőn meglátogatom egy barátomat Szigethalmon, a rákövetkezőt pedig Siófokon fogom tölteni. Az augusztus többi hétvégéjére is tele vagyok tervekkel, jó lenne például egy #lowcost buszos utazáson részt venni a horvát vagy az olasz tengerpartra (éjszaka lemegyünk-egész nap lubickolás-éjszaka visszajövünk), meg szívesen kiruccannék Bécsbe is egy napra. A Velencei-tóra is visszamennék, már tavasz végén jó volt a víz, szóval most is biztos kellemes. Még az sem kizárt, hogy Jászberényben is megfordulok a nyáron, szóval ha minden jól megy, az elkövetkező egy-két hónapra kész országjárás vár rám!

Ha valami csoda folytán itthon leszek, végig fogom nézni a Fekete tükör 3-4. évadát, és akárhol is ér az augusztus 12-13., az éjszakai csillaghullásról sem szeretnék lemaradni. Az egy héttel későbbi tűzijátékot is nézni fogom, az biztos.

Én lázadni fogok a rendszer ellen, és nem jelölök meg senkit. Viszont megragadnám az alkalmat, hogy (ismét) reklámozzam a 12 kedvenc blogomat, mert megérdemlik! A listán szereplők, és bárki más is nyugodtan töltse ki a kihívást.

1. Melyik volt életed legjobb és legrosszabb nyara? Miért?
2. Melyik a kedvenc nyaralóhelyed, ahová minden évben visszamennél?
3. Volt már kínos, vagy vicces élményed strandon? (Véletlen fejbe dobtál egy nagypapát strandlabdával, elszakadt a bugyid a víz alatt stb.)
4. Ha csak egy nyár erejéig választhatnál egy szuperképességet, mi lenne az? (Vigyázz, ősszel vissza kell adnod!)
5. Örülsz, hogy az idei nyár sokkal kevésbé meleg, mint a korábbiak, vagy szereted a hőséget?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

40 gondolat zárásként

Kedves olvasóim! Ez az utolsó bejegyzés, amit a blogon olvashattok, és az első, amivel szembetalálja magát, aki a zárás után idelátog...