2018. február 5., hétfő

33 random gondolat a szexről + menci screenshotok

A Valentin-napban nem maga a nap a legrosszabb, hanem az azt megelőző egy-két hét, amikor a Facebook-hirfolyam csöpög a nyáltengertől, mint egy bénán sikerült első csók. Érzelmes típusnak tartom magam, pontosan ezért dühít fel, hogy a szellemi és érzelmi ranglétra alján lévő párok ebben az egy-két hétben igyekeznek felköhögni azokat a bennük lévő kényszereket, amik az év további részében - a hónap- és évfordulóktól eltekintve - nem érdekelték egyiküket sem. Hirtelen mindenki nagyon szereti egymást, mindenkinek ötlete támad meglepni a másikat, mindenki késztetést érez arra, hogy ezt mindenkivel megossza, és hirtelen minden egyedülálló rosszabbul érzi magát, mintha anyák napját ünnepelne az anyukája nélkül.

Dobjuk félre egy kicsit a szívecskés-pirosas, rózsaillatú Valentin-napi tragikomédiát, és járjunk körbe egy olyan dolgot, ahol valóban látványos, ha valami gáz van veled. Ahhoz már adtam 33 tippet, hogyan teheted tönkre leghatékonyabban a párkapcsolatodat, a mai bejegyzés erejéig viszont elengedtem a szarkazmust, és összeírtam 33 gondolatot a szexről.



1. Ha nem tudsz névmások, köntörfalazás, és izé nélkül beszélni a szexről, akkor ne szexelj. A szülők általában nem beszélnek a gyerekeikkel a szexről, úgyhogy a tapasztaltabbnak kell felvilágosítania a tapasztalatlanabbat, ami nagy felelősség, különösen, ha a tapasztaltabb nem is annyira tapasztalt. Ha viszont felelősségtudatos, akkor akár lehet élményekkel teli is az, hogy felfedezitek egymást.

2. Akár fiú vagy, akár lány, ameddig nem tudsz felhúzni egy gumit, addig szintén ne csináld. Ha lány vagy, gyakorolj banánon vagy uborkán.

3. Ha lány vagy, és azt gondolod, hogy a farok hossza meghatározó, akkor még szintén ne kezdj bele.

4. Nagy társaságban mindig az beszél a legtöbbet a szexről, aki nem tapasztalt, vagy már régen tapasztalt.

5. A vastagság sem számít sokat, de még mindig többet, mint a hossz. Az ujjam 8 centi hosszú, és nem kell zongoristának lenni ahhoz, hogy ez is elég legyen egy kis sóhajtáshoz-sikításhoz, ha jó helyen jár. Az internetes fórumokon a lányok a 10-16 centis hosszt tartják ideálisnak, vagyis azt, ami a felmérések szerint az átlagos. Nagyon ritka, ha egy 18 centi feletti szerszám nem okoz kínzó fájdalmat a lánynak azzal, hogy túl mélyre megy; vagy kényelmetlenséget a fiúnak azzal, hogy nem szabadulhatnak el az indulatai, végig ügyelnie, vigyáznia kell rá.

6. Csodálom, hogy a keménységet nem övezi akkora felhajtás, mint a méretet. Ha valakinek félkemény, mint egy trappista sajt, az a lány számára élvezhetetlenné teszi a dolgot; de ha olyan a fogása, mint egy seprűnyélnek, az sokat tud dobni az élményen.

7. A férfiaknak kétféle farka lehet: hús és vér. Előbbi alig változik, ha felizgul az illető; utóbbi eleinte pici, aztán látványosan megnő, akár a többszörösére.

8. Sokaknak a szex az egyetlen tevékenységük, amit nem dobnak fel Instára. Az ágyban valóban az számít, hogy te, egyedül mit hozol ki a másikból, és a másiknak mit engedsz kihozni magadból. Ha pocsék vagy az ágyban, nem behisztizni kell, hanem megbeszélni a társaddal, hogy mit tart pocséknak, és miért. Az Insta-álarcod és a műérzéseid itt nem működnek, és szex előtt pontosan úgy hullanak alá, mint a push-up melltartód. Ha ezek mögött sincs semmi, az kínos.

9. Minél önfeledtebb, gátlástalanabb, természetesebb a szex, annál jobb. Ha csak a végeredményt hajszolod; és nem az a cél, hogy felfald a másikat illetve minél inkább átadd magad a másik étvágyának, akkor vagy túl hamar fogsz elmenni, vagy egyáltalán nem. Gondolom, egyiket se szeretnéd.

10. Az egyéjszakás nem olyan, mint a filmekben, és a lány számára 90%-ban élvezhetetlen. Itt mutatkozik meg, hogy a bizalom nem bullshit, és feltétlenül szükséges ahhoz, hogy teljesen átengedd magad a másiknak, egy ismeretlen emberrel pedig nem lesz egyszerű dolgod. Másrészt amiatt is veszít az élvezhetőségéből, mert a lány elérhetetlen-szerepe hamar elillan, órákkal korábban pedig pont ez volt az, ami kiváltotta a férfi érdeklődését. A szex nem elsősorban a tevékenység miatt jó, hanem amiatt, akivel csinálod, de kell némi tapasztalat, hogy ezt felismerje valaki. (Volt, hogy én mentális másnaposságot éreztem egy hasonló után.)

11. A jó szex több türelmet igényel, mint bármi. Még egyforma perverziókkal is hónapokba telhet összecsiszolódni, főleg fiatalon, tapasztalatlanul. Ahhoz, hogy pörgesd-forgasd a másikat, és kiismerd minden porcikáját, szintén hónapokig tartó próbálkozásokra lehet szükség, különösen, ha valaki úgy éli meg a kezdeti bénázást, mintha összedőlt volna a világ. Ha fél év-egy év elteltével nem változik semmi, akkor érdemes elgondolkodni a szakításon, persze csak akkor, ha ezt rendszeres, nyílt beszélgetés és, ha heti több alkalommal számolunk, akkor 100+ próbálkozás előzte meg. A szex alapvető egy párkapcsolatban, és senkit nem lehet arra kényszeríteni, hogy enélkül éljen le éveket fiatalon, de ha már a kezdeti néhány próbálkozás után türelmetlen vagy a másikkal, akkor ne csodálkozz, ha otthagy, én is azt tenném.

(Kivételt képez ez alól, ha valakit szexuális trauma, esetleg erőszak ért korábban. Ilyenkor előfordulhat, hogy nem elég 100-200 próbálkozás. Ha szereted a másikat, és több empátia van benned, mint egy brokkoliban, akkor nyilván nem hagyod ott.)

12. Minél szégyellősebb az egyik fél, a másiknak annál pocsékabb élmény lesz az együttlét. Ha úgy érzed, benne van a pakliban, hogy a másik megaláz, megszégyenít a tested vagy a teljesítményed miatt, ne feküdj le vele.

13. Amikor már annyira nem vagy szégyellős, hogy beszélsz a másikhoz szex közben, az már jót jelent, jó úton haladsz. Nem a napi bevásárlást meg a főzöcskét kell megbeszélni, és nem is a pornót kell utánoznod, ha már ezen a szinten vagy, ösztönösen érezni fogod, mi esik jól neked és a másiknak, mit kell mondanod. Ráadásul ez azt jelenti, hogy ha valamit kevésbé élvezel, azt is azonnal tudod mondani a másiknak, ezzel pedig előrébb tartasz, mint azoknak az embereknek a 90%-a, akikkel én valaha szexről beszélgettem. Kommunikáció nélkül soha nincs jó szex.

14. Ha a másikat kényezteted, minél inkább látja rajtad, hogy ez számodra is élvezetes, annál élvezetesebb lesz neki is, akár fiú vagy, akár lány. Előfordult, hogy szólnom kellett egy lánynak, hogy hagyja abba, mert ordított róla, hogy

,,ezt csak azért csinálom, hogy neked jó legyen!"

aminél már csak egy szőrös dekoltázs lett volna kiábrándítóbb. Ha látszik valakin, hogy nem élvezi miközben csinálja, az tényleg iszonyatosan kiábrándító, szóval ha nem akarsz csinálni valamit, akkor semmiképp ne csináld, hidd el, hogy látszani fog rajtad. Ez a ,,megteszem a kedvéért"-hozzáállás alapjaiban veszi el a szex értelmét, lényegét, ráadásul az, hogy ezt fel sem fogod, arra enged következtetni, hogy érzelmileg kislány vagy kisfiú vagy még a szexhez.

15. A kényeztetést, főleg párkapcsolatban, kezeld úgy, mint Ludas Matyi a verést: mindig add vissza háromszor! Ha mindketten így álltok hozzá, az egy nagyon boldog időszak kezdete. Két önzetlen ember között a legjobb a szex, szóval ne félj Döbrögi urat csinálni a partneredből akár fiú, akár lány! (A verés persze itt más értelmet nyer.)

16. A BDSM nagy divat, de ne a moziból kijövet, hunyorgás közben találd ki, hogy te pofozásra vágysz, vagy arra, hogy leköpjenek. Ez nem játék, és mélyebb bizalmat igényel, mint az eleve mély bizalmat igénylő ,,egyenjogú" szex.

17. Bármilyen hihetetlennek tűnik, de egyáltalán nem biztos, hogy a közönséges jópasi és a közönséges jócsaj jó az ágyban, és egy szende szűznek kinéző fiú vagy lány is úgy elbánhat veled, hogy negyed óráig a plafont bámulod remegő lábakkal, és mozdulni sem tudsz. Mindig meglepődünk ezen, de nem kell, semmi összefüggés nincs a két dolog közt.

18. Hozzáállásból már több dologra is lehet következtetni. Ha egy fiú nem figyel oda rád a hétköznapokban, akkor minden bizonnyal az ágyban sem fog. Ha egy lány úgy áll hozzá az élethez, hogy neki nem kell tennie semmit semmiért (vagyis, hogy a semmiért elvárhat valamit), akkor nagy eséllyel az ágyban is csak fekszik, szétrakja a lábát, és várja, hogy kezdj vele valamit. A megfelelési kényszeres mellett ez a kishercegnő-típus a legrosszabb, kerüld, ahogy csak tudod.

19. A szüzesség elvesztése körüli kultusz túl van tolva. Azzal az emberrel veszítsd el, akivel öt év múlva sem bánnád meg. Ez akár lehet egy kaland is; ha úgy ítéled meg, hogy az unokád 8-os ballagási vacsorája után szívesen elmesélnéd neki, ha elmentek sétálni és megkérdezi tőled. (Én a sajátomat mindenképpen.) Nem kell nagy jelentőséget tulajdonítani neki, egyszer mindenki életében eljön ez a pillanat.

20. Soha nem az a lényeg, hogy mennyivel, hanem, hogy milyennel. Nem gond, ha sok emberrel feküdtél le, de legyen egy szint, aminél nem adod alább, különösen, ha lány vagy.

21. Bármennyire is nehéz megállni, soha ne hasonlítgasd a partnered teljesítményét máséhoz. Éretlenségre vall.

22. Lehet, hogy ByeAlex fél napig bírja, de te nem fogod, én sem, és más sem. Persze, elmondhatod ezt a naiv haverjaidnak, meg akár egy videoklipben is, de ettől még a melletted fekvő lány nem fog a mennyekbe repülni. Sőt, ha akkora komplexusokkal küzdesz, hogy ilyen nagyot kell hazudnod, lehet, hogy még a kifutópályát sem hagyja el szegény.

23. Ha valaki szereti, élvezi, igényli azt, ha tárgyként használják az ágyban vagy megalázzák, te pedig úgy érzed, hogy az empátiád ebben megakadályoz, az egy áthidalhatatlan szexuális szakadék. Egyikőtök sem jobb vagy rosszabb a másiknál, de közösen ez sehogy nem fog menni. Ne erőltessétek, van ilyen.

24. A rettegés, hogy elhagynak valakit, mert nem elég jó az ágyban, nemektől független. Aki ezt kizárólag lányokhoz köti, annak talán túl kellene jutnia a mizun a fiúkkal. Akit ez mentálisan túlterhel, annak elég bekapcsolnia a tévét: biztos megvan a reklám, hogy az egyik óvszert az orgazmust nyújtó férfiaknak reklámozzák. Aki azt állítja, hogy a férfiak nyakában nincs egy hasonló elvárástenger, mint a nőkében, az hazudik, mi is teljesítmény-kényszerben élünk.

25. Pornót úgy kell nézni, mint politikai újságot olvasni. Ha tudod, hogy mit hazudik neked, akkor hasznos és sokat tanulhatsz belőle, ha csak úgy nézed, akkor ugyanolyan fogalmatlan maradsz, vagy még pocsékabb leszel.

26. A mentális egészség alapjaiban határozza meg a szex minőségét és a vágyat is. A leghosszabb idő, amikor nem szexeltem és nem is nyúltam magamhoz, akkor volt, amikor elmélyült a depresszióm.

27. A nemednek semmi köze ahhoz, hogy mennyire vagy kívánós. Mivel a fiúk nyíltabban mutatják ki, ezért azt hihetjük, hogy lányok kevésbé kívánják, de lépjünk már ki a 8.A osztályból, és felejtsük el, hogy ezek a fiúk annyira perverzek. A perverzióknak és a fétiseknek sincs semmi köze a nemekhez, összességében hasonló arányban fordulnak elő fiúknál és lányoknál, legfeljebb eltérő mértékben törnek felszínre.

28. Mint ahogy egy párkapcsolatban, az ágyban is mindkét fél felelős a hibák nagy részéért. Ha mindenáron a másik felelősségét hangsúlyozod ki, azzal nem teszed élvezetesebbé egyikőtök számára sem az együttlétet. Persze vannak egyértelmű esetek, amikor az illető figyelmetlen, béna, vagy csak egyszerűen passzív. Ilyenkor segíthet a kommunikáció, már ha meg mersz szólalni; de ilyenkor általában mindenki kussol, mert ,,nem akarja megbántani".

29. Annak, hogy megdugnád, elég kevés köze van a szexuális vágyhoz. Ha belül úgy érzed, hogy ha semmi nem számítana, akkor szíved szerint vonyítva-üvöltve magadévá tennéd; és felváltva nem tudnál betelni a látványával és csukott szemmel szorongatnád magadhoz, az már kezd hasonlítani hozzá. A megdugnád kb. annyira tartalmas, mint egy 10 perccel a találkozás előtt vásárolt, alsó polcos bonbon Valentin-nap alkalmából.

30. Misszionárius pózban ne tehénkedj rá szerencsétlen lányra! Ha elfáradtál, és képtelen vagy megtartani a súlyod, akkor váltsatok pózt, de ha ránehezedsz a teljes testeddel, akkor az nagyjából olyan élményt fog nyújtani a lánynak, mintha te háton feküdnél, leterítenéd magad egy pléddel, a felsőtestedre raknának egy acélbetétes csehszlovák mosógépet, és úgy próbálnád meg kiverni. Nem lesz túl jó. (Mondjuk, ezt így még nem próbáltam.)

31. A fokhagyma, a sok cigi, meg a sok piálás megkeseríti azt, amit az ananász megédesíthet. Ne ragaszkodj az ananászhoz, egyél mindenféle déligyümölcsöt, mandarint, banánt, úgy igazi két lábon járó multivitamin lehetsz! (Azért a facsarással csak óvatosan!)

32. Ha nem tudod megkülönböztetni a szeretkezést a dugástól, semmi értelme nem volt elolvasnod ezt a posztot.

33. Akár okozol orgazmust, akár nem, mindenképpen védekezzetek!





Mi történik, ha mégsem védekeztek?

Olvassátok el Lili történetét. Lili egy nagyon menci lányismerősöm, aki 15 éves. Imádják a barinői, mindenki felnéz rá, és saját bevallása szerint is tele van irigyekkel. Mindig történik vele valami izgalmas, mindenki rá figyel, mindenki az ő ruháit akarja hordani, amit az ő anyukája vett - igazi Instagram-sztár! 

Igaz, az anyukája a shopping közben elbeszélgetni sajnos nem szokott a kis naiv lánnyal, aki a lábait már megtanulta szétrakni, viszont a gumit sajnos nem tudja használni, ahogy a volt barátja sem. Ennek köszönhetően Lili hamar megtanulhatta, hogy a gumin lévő szakadás annyira nem menci, mint a Bershkás nadrágon lévő. Álljon itt az ő sztorija tanulságképpen.

(Nem lesz baj, mi?)

(Amikor arról beszélek, hogy általános iskolás lányok össze-vissza szexelnek, senki nem vesz komolyan. Anyuci meg nyilván csak akkor jön jól, amikor shoppingolni kell menni. :D)

(Kis hülye picsa! :D Azt hitte, elfordítja a slusszkulcsot, aztán már indul is a vérzés a bugyiba. Végem.)

(Nem csak a biosz, de a magyar is nehézséget okoz.)

(Remélem, mindent jól írtam. Jajj, a tecc meg a full kimaradt!)



(Ez egyre jobb. Tuti, hogy a húsvéti nyusziban is hisz, de a gólyában 100%, hiszen az hozza a gyereket, nem a szex.)

(Wow, micsoda plot twist! Erre senki nem számított! :D)

(Mi is berúgtunk, meg cigiztünk, meg éjszaka mászkáltunk az utcán, mert az menő volt, de azért volt egy határ, amit nem léptünk át.)

(Egy csík, vagy két csík? Sosem tudjuk meg, mert sajnos Lili pöttöm egója nem bírta tovább, és letiltott. Lehet, hogy ősszel egy újabb leendő Éjjel-Nappal Budapest-rajongóval többen leszünk, de az is lehet, hogy a kislánynak végül megjött.)

Szeretnél ilyen menci lenni? Ez ritka súlyos eset, azért ennyi szánalmat ilyen rövid idő alatt nem sokan váltottak ki belőlem. Itt a vége, fuss el véle!

2 megjegyzés:

  1. Rendben, azt hiszem én ezt igeként fogom terjeszteni, mint pap a Bibliát😀 Egyszerűen benne van minden, aminek kell, én köszönöm hogy elolvashattam!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem ez volt az utolsó hasonló posztom! :) Én is köszönöm, ha megosztod!

      Törlés

40 gondolat zárásként

Kedves olvasóim! Ez az utolsó bejegyzés, amit a blogon olvashattok, és az első, amivel szembetalálja magát, aki a zárás után idelátog...