2017. október 26., csütörtök

Miért nem tudnak férfi módra ismerkedni a rendes, kedves fiúk? [3/6]

Az első rész végén említettem a bennem nem fogsz csalódni-érzést, amit a lánynak éreznie kellene a találkozó után. Sokszor előfordul, hogy ez egy pillanat alatt elillan, vagy ki sem alakul, a fiúk pedig nem értik, hogy miért. Ezért tenni is kell, és az édeskevés, ha indulás előtt 10 perccel két fogkefével meg egy csomag gumival jössz ki a boltból.


Nem feltétlen kell várni a találkozóig, már írásban is hamar elveheted a másik kedvét magadtól. A legfontosabb, hogy tudj helyesen írni, 


mert ha Vágvölgyi Noémiéval vetekszik az írásod, az nem túl jó előjel. Ha esetleg interneten ismerkedsz, és meg kell szólítanod a másikat egy üzenet vagy levél formájában, mindenképp egyedi levelet írj! Olyat, amiről ordít, hogy ezt senki másnak nem küldted el, csak neki. Lehet, hogy szépnek találod a szemeit vagy a mosolyát; de ez száz másik lányról is elmondható, ráadásul arról árulkodik, hogy semmi kreativitás nincs benned. Ez később is gond lehet! Akár egy Facebook-, akár egy Tinder-fiókról sok dolgot le lehet olvasni. Annyi lánytól hallottam már, hogy muszáj megemlítenem: semmi esetre se küldj intim képet, ez még soha, senkinek nem vált be. Különösen akkor gáz, ha egyébként sajnálni szoktad, hogy nem veszik észre a belső értékeidet a lányok: ha dickpicet küldesz, nem véletlen.

Fontos, hogy még a találkozó előtt legyen A, B és C terved legalább, és ha tele a hely, vagy zárva van, könnyen át tudjatok menni máshova. (Kivéve, ha a lány másik városban él, és te utazol oda, ilyenkor bízd rá magad.) A lányok szeretik, ha talpraesett, találékony, kreatív valaki, szóval az a legkevesebb, hogy felajánlasz egy vagy több helyet, ahova szívesen mennél.

Mint ahogy tőle is elvárod ugyanezt, te se panaszkodj a többi lányról. Egyrészt, az égvilágon semmi köze ahhoz a tíz(-ötven? száz?) lányhoz, akik összetörték a szíved, másrészt hamar a barátzónában találhatod magad, ahonnan nem olyan egyszerű a visszaút. Érdemes nem a bulizós, berúgós, beszívós sztorikkal szórakoztatnod, ha fiatalabb, akkor se feltétlenül azt fogja ettől gondolni, hogy mekkora életművész vagy. Ahogy a helyszínekkel is érdemes előre készülni, az is jól jön, ha előre kigondolsz tíz-húsz témát, amiről szívesen beszélgetnél vele. Ha valaki igazán ügyes és előrelátó, akkor már Messengeren előfordulhat, hogy inkább nem ír le valamit, hanem elraktározza a fejében, hogy majd személyesen megkérdezi. Messengeren nagyjából ki lehet következtetni, hogy a lány milyen témára lesz vevő, ha pedig csak futólag ismeritek egymást, akkor aztán tényleg jöhet minden Fluimucil Ábeltől az eutanáziáig (utóbbival mondjuk óvatosan; a fizetéssel, a vallással és a politikával meg méginkább). A lényeg a kötetlenség, a kreativitás, és hogy ne egy ötlettelen, befásult, elveszett ember hatását keltsd.

Ami még fontos, az az önfeledtség. Ahhoz, hogy órákig beszélgessetek időérzék és külvilág nélkül,  el kell felejteni mindent, ami erőltetett, görcsös, vagy épp nem oda való. Hiába írják a magazinok, hogy egy lány szereti a csipkelődést; ha egyébként nem olyan vagy, nem kell erőltetni. Ha jön magától, és egyébként is olyan a természeted, akkor úgyis kapsz az alkalmon; ha meg nem, nem kell külön erre az alkalomra bekészített poénokat lövöldözni, mert nagyon bénán veszi ki magát. Ugyanez a helyzet az érintéssel: attól, hogy erős vagy, nem kell rögtön emelgetni a lányt; ha tényleg az vagy, látni fogja ezt anélkül is. Sokadik találkozónál belefér, elsőre inkább ijesztő. Nem ez fogja megmutatni, hogy mennyire vagy irányító típus, ha pedig nem vagy az, akkor különösen béna hatást kelt egy ilyen szerep. Nem gond, ha a találkozó vége felé kinyílik a bókláda, de ezt is úgy tedd, ahogy írásban. Egy szép a szemed senkit nem érdekel, de ha elmondja, hogy például szeret varrni, akkor érdemes beszéltetni a kedvenc alkotásairól, innentől meg fantázia kérdése a többi. Ezt már a lányokról szóló bejegyzésnél is írtam, de a legjobb, ha nem kezdünk bele olyanba, amit nem tudunk végigmondani, például egy kínos (szexuális) sztori az elmúlt évekből.

Sokat számít az is, hogyan kezeled az olyan helyzeteket, amikor nem a lánnyal kell beszélned, hanem az eladóval, egy wc-s nénivel vagy akár útbaigazítást kér egy turista. Kiábrándító, ha valaki ilyenkor megváltoztatja a hangját (vannak, akik ha hirtelen felveszik a telefont, akkor is elkezdenek teljesen más hangszínen beszélni, engem ez zavar), az is, ha bátortalan, zavarba jön; és az is, ha lekezelő, flegma, tahó például a wc-s nénivel. Egy új helyzetet jelent, ha lát másokkal is beszélgetni: ha ezt is jól kezeled, az még egy lépés afelé, hogy ne okozz csalódást.

A külső itt sem számít túl sokat. Ha látható helyen van tetoválásod (pl.: alkar), nem érdemes azonnal kidobni. Ha szóba kerül, akkor meglepetés lehet, hogy neked ilyen is van; viszont nem mindenki van oda érte, sőt, hallottam már olyan lányt is, akinél ez kizáró ok lehet az ismerkedésre.

(Egyébként a legtöbb lány szereti az inget. 100-ból 99 fiúnak jól áll, ha te vagy a századik, arról úgyis tudsz. Mindenesetre érdemes erről megkérdezni egy-két lánybarátot, és ha nem kirándulni mentek, akkor még úgy is érdemes inget felvenned, ha egyébként nem szoktál hordani.

Mindig legyen nálad legalább 5-6 olyan zsepi, ami nem műsoros, és fordulj oldalra, mikor orrot fújsz.)

A negyedik részben részletesebben is írni fogok arról, hogy miért gond, ha valaki görcsösen erőlteti az ismerkedést.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

40 gondolat zárásként

Kedves olvasóim! Ez az utolsó bejegyzés, amit a blogon olvashattok, és az első, amivel szembetalálja magát, aki a zárás után idelátog...